Ce spune Radu Tudor despre arestarea "copy-paste" a lui Alexandrescu

tudor
tudor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat motivarea arestării preventive a directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu, care  pare trasă la indigo după cea a lui Dan Diaconescu.  În opinia jurnalistului, "acest plagiat ordinar, în actul de justiţie, aruncă România complet în afara democraţiei".

"Acest plagiat aduce nulitatea actului judecat, demonstrează oricărui om că acest caz este o făcătură, că arestarea pentru 29 de zile a lui Sorin Alexandrescu este pe baza unui act copiat de la alt condamnat, lucru absolut imposibil în justiţie. Nu sunt niciodată doi acuzaţi la fel şi două speţe la fel", a spus Radu Tudor.

 El a sugerat apărării lui Sorin Alexandrescu să sesizeze secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii pentru această chestiune gravă. "Dacă se face această sesizare, sper că la judecarea recursului, pe baza acestui abuz foarte grav, Sorin Alexandrescu să fie pus în libertate", a adăugat jurnalistul.

 Arestările au fost dispuse de instanţa condusă de judecătoarea Elena Zamfir care a motivat practic cu aceleaşi cuvinte.

 Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat în baza unor presupuneri. În motivarea deciziei se arată că este suficient să existe indicii pentru o presupusă faptă, şi nu dovezi clare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel