Putin, despre Jirinovski: Un orator captivant

Putin și Jirinovski
Putin și Jirinovski

Președintele rus Vladimir Putin spune că vicepreședintele Dumei, ultranaționalistul Jirinovski, este un "orator captivant" care are dreptul să-și exprime public părerile.

Putin a precizat însă că opiniile lui Jirinovski nu reprezintă de fiecare dată poziția oficială a Rusiei, după ce președintele Partidului Liberal-Democrat a afirmat că Polonia și statele baltice riscă să fie "șterse de pe fața pământului" în contextul escaladării crizei din Ucraina.

Liderul de la Kremlin a comentat pe marginea declarațiilor lui Jirinovski în cadrul unei întâlniri în Crimeea cu deputații Dumei de Stat.

"Tot ceea ce a spus Vladimir Jirinovski sunt opiniile lui personale, care nu întotdeauna coincid cu pozițiile oficiale ale Rusiei. În orice caz, este un orator captivant. În același timp, are dreptul să spună tot ce consideră de cuviință, datorită libertății de exprimare", a spus Putin, citat de TV Life News și preluat de presa poloneză.

Ultranaționalistul Jirinovski, considerat un apropiat al Kremlinului, a declarat recent că "toate chestiunile legate de război şi pace, în general, şi în speciale cele referitoare la Ucraina vor fi rezolvate de o singură persoană, liderul Federaţiei Ruse (...) Statele baltice şi Polonia sunt condamnate. Vor fi şterse de pe faţa pământului. Nu va rămâne nimic".

Vladimir Jirinovski: Ţările est-europene trebuie lovite înainte de lansarea rachetelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel