Ce spune MRU despre premierul desemnat Victor Ponta

mihai-razvan-ungureanu
mihai-razvan-ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu a postat, luni, pe site-ul mrusenator.ro și pe pagina de Facebook a Alianței România Dreaptă, oficial desființată pe 9 decembrie, opinia sa despre premierul desemnat, Victor Ponta

"Premierul desemnat Victor Ponta nu este, din punctul meu de vedere, un premier bun pentru România. Premierul României trebuie să-și afirme și să își demonstreze loialitatea față de interesul național, pe care să îl așeze deasupra intereselor de partid și de grup. El trebuie să susțină și să respecte litera și spiritul Constituției, principiile statului de drept și principiile europene. Nu am încredere în domnul Ponta și nici nu consider că domnul Ponta se bucură undeva de credibilitate. Nu putem șterge cu buretele felul în care s-au desfășurat ultimele șase luni. Nu îmi aduc aminte ca domnul Ponta să fi avut o atitudine europeană sau să fi guvernat în ultima vreme. Nu îmi amintesc o singură măsură economică luată de guvernarea USL care să fi fost în beneficiul cetățenilor României.", a scris MRU pe pagina de Facebook a ARD.

El a adăugat "Aștept să văd propunerile pentru portofoliile ministeriale. În cazul în care vor fi oameni care au probleme cu legea sau care au chestiuni de ascuns din propria biografie nu vom sprijini acest guvern.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel