EXCLUSIV  Ce spune Monica Gabor despre relația cu fiica ei: “Vrea să se mute…”

Monica Gabor are o relație specială cu fiica sa, Irina, rezultată din mariajul vedetei cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. 

Chiar dacă mama și fiica se văd mai rar, Monica a mărturisit că cele două nu exclud posibilitatea de a lua în calcul mutarea fetiței în America.

(oar_w460)

Irina Columbeanu se află acum în Statele Unite ale Americii, acolo unde va rămâne până în septembrie, și petrece o vacanță de neuitat în Los Angeles, alături de mama ei, care o răsfață cum știe mai bine și îi face toate poftele. Dacă fetița și-a exprimat dorința de a se mută acolo, alături de Monica Gabor și dacă mama ei o încurajează în acest sens, ne lămurește imediat Monica.

(oar_w460)

“Irina vine în vacanțe în America și da, vrea să se mute în America la un moment dat. Deocamdată prețuim fiecare moment în care suntem împreună. Aici mă are pe mine și familia mea nou construită, în România îl are pe tatăl ei pe care îl iubește și îl respectă enorm, tot în România îi are și pe cei mai apropiați prieteni și colegi de școală. Am hotărât împreună cu ea și tatăl ei să își continue studiile și viața în România alături de tatăl ei. Noi ne vom vedea doar în vacanțe. Ne este greu de fiecare data când ne despărțim, dar am  învățat să apreciem puținul timp pe care îl petrecem  împreună și îi suntem recunoscătoare lui Dumnezeu că ne avem una pe cealaltă”, a spus vedeta pentru DC News.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel