Ce spune George Maior despre candidatura la Președinție

Directorul SRI, George Maior, a declarat, miercuri, la prezentarea bilanțului pentru anul 2013, că dorește să fie exclus din scenarii cu privire la diverse candidaturi ale sale. 

"Anul 2014 va fi un an complex în punct de vedere al unor evoluții politice și sociale exterioare Serviciului. Reafirm valorile fundamentale cu care operăm: independență, neutralitate, profesionalism, axiologie deja încetățenită în etosul serviciului. Orice deviere va fi evident sancționată corespunzător. Personal, subliniez că acest aspect se aplică și directorului serviciului, s-a aplicat întotdeauna, și aș vrea să fiu eliminat din aceste scenarii privind diverse candidaturi", a declarat directorul SRI, George Maior, la prezentarea bilanțului instituției pentru anul 2013. 

Mai multe voci l-au propus pe Maior candidat la Președinție. Liderul PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat că "Dacă m-ar întreba pe mine, cineva, astăzi, pe cine aş propune candidat la Preşedinţie, l-aş propune pe George Maior". Premierul Victor Ponta, însă, nu a dat nicio șansă acestei posibile candidaturi: "Nu cred că se pune problema să candideze la prezidenţiale. Am văzut că este introdus în diverse scenarii, dar nu cred că îşi doreşte acest lucru acum sau că şi-a pus dorinţa."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel