Ce spune Daniel Morar după denunțul împotriva sa la DNA

Fostul procuror-șef al DNA, Daniel Morar, reclamat într-un denunț depus astăzi de fosta noră a lui Virgil Măgureanu şi de omul de afaceri Florin Mihai Ghiulbenghian că ar fi blocat un dosar penal, la cererea fostului coordonator al Comunităţii de Informaţii, Daniel Moldoveanu, se apără afirmând că nu îl cunoaşte pe acesta.

„Niciodată, nimeni nu a intervenit la mine pentru închiderea unui dosar. Nu îl cunosc pe Daniel Moldoveanu, nu ştiu cine este", a declarat Daniel Morar pentru Q Magazine.

Un denunț extrem de grav a fost depus joi la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele fostului președinte al României, Traian Băsescu, și al fostului procuror-șef al DNA, Daniel Morar. 

Citește și: Denunțul care îi incriminează pe Băsescu, Antonescu și Morar: a fost un armistițiu pe un an de zile

Potrivit denunțurilor, fostul președinte al PNL Crin Antonescu ar fi negociat cu Traian Băsescu pentru a scăpa de un dosar care privea emiterea ilegală a unui titlu de proprietate pe o suprafață din Parcul Herăstrău. Armistițiul ar fi fost încheiat în 2007, prin intermedierea unui consilier prezidențial, Daniel Moldoveanu. Acesta ar fi intervenit la procurorul șef al DNA, Daniel Morar, la indicațiile lui Traian Băsescu, se arată în denunțul scris de omul de afaceri Florin Ghiulbenghian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel