Ce spune CT Popescu despre grațierea lui Gică Popescu

Cristian Tudor Popescu a declarat, joi seară, într-o intervenție telefonică la   B1 TV, că nu este de acord cu argumentele aduse de unii politicieni care susțin grațierea lui Gică Popescu

„Dacă există persoane care doresc să ceară grațierea domnului Gică Popescu pot să o facă îndreptățiți după părerea mea cu argumente legate de dosar, de sentință, de corectitudinea pe care o văd sau nu în cazul Gică Popescu. Nu am cum să fiu de acord cu argumentul - a făcut bine românilor, fiindcă au fost mândri când juca în tricoul naționalei. Acesta este un argument fals, care nu face decât rău acestei societăți”, a declarat jurnalistul.

„Nimeni nu este mai presus de lege. Câtă vreme vom avea aceste ranționamente legate de ce a făcut un om fără legătură cu speța în cauză, că a jucat bine fotbal, că a fost căpitanul naționale, vom fi primitivi în continuare din punctul de vedere al civilizației juridice”, a mai spus Tudor Popescu.

Premierul Victor Ponta afirmă că, „în calitate de simplu cetăţean”, susţine cererea de graţiere a lui Gică Popescu, dar că „în calitate de şef al Executivului” nu se poate pronunţa.  De asemenea, Valeriu Zgonea a declarat că va semna la rândul său grațierea lui Gică Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel