Ce spune Ciutacu după o discuție cu Nicușor Constantinescu

Numele lui Victor Ciutacu este invocat de fostul președinte al CJ Constanța într-o discuție cu un ziarist, potrivit interceptărilor citate în rechizitoriul prin care Nicușor Constantinescu a fost trimis joi în judecată de DNA.

Jurnalistul de la România TV a spus că a citit amplul citat din rechizitoriul lui Nicușor Constantinescu și a tras câteva concluzii.

"Hai că am citit pe îndelete faimosul și amplul citat din rechizitoriul lui Nicușor. Dincolo de faptul că nu există vreun motiv rațional să mă bage pe mine, cu titlul subversiv, în ciorba lor locală, dacă ajungem să ne impună statu' de drept cu cine avem voie să vorbim și cu cine nu, ce subiecte să abordăm și pe cine să ascultăm, se duc dracu' și meseria asta, și orice aparență de democrație.

Eu zic că, dacă tot se pricep ei la toate, după ce termină de arestat politicienii și de pus pe butuci toată presa, să preia procurorii DNA și guvernarea, și conducerile tuturor redacțiilor care vor mai funcționa. Să le aprobe Kovesi sumarul și să dea telefoane de pe cartele preplătite, cu sume fixe și numere prestabilite, ca la pușcăriile de maximă securitate.

P.S. Altfel, aflați despre mine că sunt bine, sănătos și tocmai am terminat o conversație pe whatsapp cu Nicușor Constantinescu", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Ciutacu, despre Nicușor Constantinescu: Nu-l putea trimite în judecată fără să mă pomenească?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel