Ce spune ALEXANDRA DULGHERU despre SFERTUL DE FINALĂ cu SIMONA HALEP de la ROMA 2015

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Alexandra Dulgheru a vorbit despre victoria superbă obținută în optimile de finală de la Roma în fața Ekaterinei Makarova, scor 6-4, 6-3, dar și despre sfertul pe care îl va juca împotriva numărului 2 mondial, Simona Halep.

MECIUL SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU POATE FI URMĂRIT LIVE AICI

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. "Mă bucur că am terminat meciul în două seturi. Sunt fericită pentru această victorie. Acum mă simt cam obosită. La început mi-a fost greu să dau drumul la joc, să mă mișc și mă durea tot. Am încercat să nu mă gândesc la asta. Nu a fost ușor.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. La 4-1, încercam să mă gândesc că nu am nimic de pierdut. Am zis că trebuie să fiu mai activă și să mă mișc la mult. După aceea, am dat drumul la picioare și la lovituri. La un moment dat, puteam face tot ce îmi trecea prin minte. Mă simțeam foarte bine. Am încercat să stau concentrată tot timpul, pentru că știam că dacă mă relaxez o să pierd.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Publicul este minunat aici. M-a ajutat mult și mi-a dat energie. Toate româncele ne simțim ca acasă aici. Pe această arenă mă simt ca un gladiator", a declarat Alexandra Dulgheru, joi, la DolceSport.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Românca de pe poziția 72 în clasamentul mondial a vorbit și despre meciul din sferturi, cu Simona Halep: "O să fie un meci frumos cu Simona Halep, atât pentru noi, cât și pentru publicul românesc. Încă nu am vorbit cu antrenorul despre tactică. Vom vedea ce plan vom avea. Ea joacă foarte bine și nu este numărul doi degeaba".

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Simona Halep și Alexandra Dulgheru nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci din circuitul WTA, astfel că partida de mâine va fi primul lor duel direct.

Vezi și: Ce spune Simona Halep despre sfertul cu Alexandra Dulgheru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel