Ce soluții oferă Gigi Becali pentru criza imigranților: ”Cumpăr o insulă”

Gigi Becali se implică în criza imigranților și oferă propriile soluții pentru ca acestă problemă să fie rezolvată în cazul României.

Gigi Becali crede că a găsit o soluţie, cel puțin parţială, privind cazarea a 1.000 dintre imigranţii pe care urmează să-i primească țara noastră. Urmează însă ca instituţiile statului să decidă în acest sens.

"Am posibilitatea de 1.000 de locuri - cazare, masă. Îmi ajut ţara. Întâmplarea face să am construit un cămin, care a fost construit ca să angajez oameni din provincie, să lucreze la o firmă de construcţii. Căminul este în Berceni. Am spus că vin în ajutorul statului, să-i fie mai uşor să îi supravegheze. Nu vi se pare că e mai bine aşa?

Am vorbit, acolo au şi sală de mese şi bucătărie, toate condiţiile le au. Am vorbit cu o persoană, un sirian, bine cunoscut în comunitate, va veni. Am luat legătura cu el şi i-am zis: dacă eu cumpăr o insulă în Grecia şi duc acolo 6.000 de emigranţi? El mi-a spus că ideea a avut-o şi un libanez, dar nu au vrut grecii. Am discutat şi alte soluţii", a declarat Gigi Becali, duminică, la Antena 3.

Vezi și: PSD, PNL și Iohannis, fără soluție în fața unei probleme comune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel