Ce silicoane și-a pus Silvia, marea câștigatoare “Bravo, ai stil All Stars!”

Dana Popa / 05 iul 2018 / 15:59 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Încep schimbările pentru Silvia Popescu, marea câștigătoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul de la Kanal D care a făcut furori. 

Silvia Popescu a câștigat marele premiu de 100.000 de lei, devenind astfel “Cea mai stilată femeie din Romania”! Ea pare să facă investiții acum în propria persoană și prima intervenție de pe lista schimbărilor a fost aceea de a face mici ajustări estetice. Silvia și-a pus silicoane! Și nu orice fel de implanturi, ci unele umplute cu…gaz! Pentru această operație, ea a recurs la unul dintre cei mai buni medici esteticieni de la noi, doctorul specialist Călin Doboș. Silvia are acum implanturi de dimensiunea aleasă de ea, 220 grame.

"Acum au apărut niște implanturi care sunt mult mai ușoare, care conțin particule de burosilicat care creează un implant cu o greutate cu o treime mai mică decât cele obsinuite. Asta face că sânul să nu se mai lase", a spus medicul estetician Călin Doboș. 

(oar_w460)

Marea  câștigătoarea“Bravo, ai stil! All Stars”a venit la câteva ore după operație în platoul Wowbiz și s-a declarat încântată, lăudându-se cu noii sâni.

(oar_w460)

“Sunt atât de fericită! Sunt femeie! La 36 de ani și 9 luni sunt femeie. Până acum am fost un băiețel ștrengar cu pretenții de domnișoară”, a declarat Silvia, încântată de schimbare, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23