Ce secret uriaș ascunde această poză despre Adelina Pestrițu

Frumoasa brunetă s-a fotografiat pe un scuter, însă puțini știu ce secret se ascunde în spatele acestei poze. 

Adelina Pestrițu este pasionată de motoare, vedeta având și permis de conducere categoria A. În trecut, Adelina se plimba destul de des cu motocicleta, dovadă stau pozele din social media. 

Pentru că nu mai are voie să se plimbe cu motorul așa cum o făcea în trecut, din cauza epidemiei de coronavirus, bruneta a anunțat că, împreună cu un restaurant din București, asigură masa de prânz pentru medicii de la Institutul Matei Balș din Capitală.

„Ne aflam intr un moment in care gandurile trebuie sa se transforme in fapte, iar faptele sa conteze pentru cei din jur.

Impreuna cu un restaurant in București, am decis sa facem o fapta buna si sa aducem o mica bucurie echipei de doctori de la Matei Bals, insotita de un rand de aplauze pentru tot ceea ce fac pentru noi!

Sa le asiguram masa de pranz si poate un zambet. Sunt convinsa ca unii dintre ei au si uitat sa manance din cauza grijilor si responsabilitatii pe care le au pe umeri. ????Mentionez ca acesta NU este un parteneriat platit si cu aceasta ocazie vreau sa anunt ca voi sustine toate brand-urile care contribuie la binele colectiv. Felicitari!", este mesajul Adelinei. 

(w670)


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel