Ce se va întâmpla cu STATUIA LUI IISUS DIN RIO la CM DE FOTBAL 2014

CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014 DIN BRAZILIA. Surse oficiale au informat că STATUIA LUI IISUS MÂNTUITORUL DIN RIO DE JANEIRO - CRISTO REDENTOR - va fi iluminată în verde și galben, principalele culori ale steagului brazilian, în ziua deschiderii CM DE FOTBAL 2014 și la toate partidele pe care le va juca naționala Braziliei.

În total 300 de proiectoare cu leduri vor ilumina STATUIA LUI IISUS HRISTOS DIN RIO DE JANEIRO, care a fost aleasă în 2007 una din cele șapte minuni ale lumii moderne. Proiectoarele vor putea fi utilizate și în alte ocazii în combinațiile de culori care vor fi considerate potrivite, scrie Agerpres.

Vezi și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

Iluminația specială este rezultatul unui acord încheiat între Compania Municipală de Energie și Iluminat (RioLuz) și Arhidioceza din Rio de Janeiro, în custodia căreia se află cel mai vizitat monument al orașului de către turiști.

Iluminația verde și galbenă a fost instalată și în alte puncte ale orașului Rio de Janeiro, gazdă a CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL 2014, precum Fortul din Copacabana, mai multe zone ale Parcului Flamengo și Catedrala Metropolitană din centru.

În aceste locuri, luminile în culorile Braziliei vor funcționa pe întreg parcursul CUPEI MONDIALE 2014, care se va desfășura în perioada 12 iunie-13 iulie, și nu doar atunci când joacă selecționata națională de fotbal.

Citește și: COTE LA PARIURI: Echipele favorite să câștige CUPA MONDIALĂ 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel