Ce se întâmplă dacă pui un pliculeț de ceai în frigider. Te ajută mai mult decât ai fi crezut

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Tu știai cât de mult te poate ajuta un pliculeț de ceai? Iată d ece ar trebui să îl pui în frigider.

Pliculeţele uzate conţin câteva substanţe valoroase care pot fi benefice pentru plante. Prin urmare, ar fi bine să le foloseşti pliculeţele ca îngrăşământ, potrivit suntgospodina.net. Pliculeţele de ceai negru sunt cele mai bune. Ceaiul negru este ideal pentru azalee, hortensii, ferigi şi multe altele. După prepararea ceaiului, lasa pliculeţul să se usuce. Odată ce conţinutului pliculeţului s-a uscat, toarnă-l în solul din ghiveci. Ingredientele active din ceai vor fi eliberate când planta va fi udata.

Pliculeţele de ceai te pot ajuta să scapi de mirosurile neplăcute. Absorb mirosurile și parfumează încăperea. Odată ce ai folosit pliculeţul, lasă-l să se usuce şi pune-l într-un castron în frigider sau în dulap. De asemenea, poţi scăpa de mirosul de pește sau usturoi de pe mâini folosind pliculeţe folosite, uşor umede.

Dacă ai pleoapele umflate, pliculeţul de ceai din plante te poate ajuta. Acesta poate reduce umflarea, mâncărimile sau arsurile cauzate de conjunctivită. Foloseşte pliculeţe de ceai uşor umede, nu uscate. Lasă-le să acţioneze 15 minute.

Umple cadă cu apă şi adăugă câteva pliculeţe de ceai în ea. Pliculeţele de ceai înmoaie şi calmează pielea. În plus, relaxează corpul şi mintea.

Vezi și: Cum păstrezi roşiile, peste iarnă, fără să le fierbi. Metoda simplă și eficientă

De ce să fierbi cartofii în apă cu sare și oțet, înainte de-ai pune la prăjit. Trucul gospodinelor pricepute

Pliculețul de ceai folosit poți să-l pui sub jet de apă rece și să-l aplici apoi direct pe iritaţia de pe piele de care suferi, inclusiv julituri, arsuri solare sau mușcături de țânațari. Va reduce inflamația și va grăbi vindecarea.

Cum scapi de punctele negre folosind ceaiul

De asemenea, dacă vrei să scapi de punctele negre, tot ceaiul te va ajuta. Încearcă infuzia de ceai verde şi muşeţel! Aveți nevoie de un pliculeţ de ceai verde şi de unul de muşeţel sau de ceai alb, la 500 de ml de apă. După ce ai pregătit ceaiul trebuie să stai deasupra aburului, pentru 5-7 minute, având capul acoperit cu un prosop. Astfel porii se vor deschide uşor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel