Ce se întâmplă cu Transfăgărășanul. Decizie de ultimă oră a autorităților

Transfagarasan
Transfagarasan

Autoritățile au luat o decizie de ultăm oră în ceea ce privește una dintre cele mai frumoase șosele turistice din România, Transfăgărășanul. 

Mâine, 29 iunie 2019, începând cu ora 08:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov îi avertizează însă pe turiști. 

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, avertizează reprezentanți DRDP Brașov. 

Conform sursei citate cele două parcări de mare capacitate de la Bâlea Lac nu au fost încă deszăpezite de firmele care le administrează astfel că locurile de parcare sunt extrem de limitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel