Urmărește emisiunea live


Ce se întâmplă cu sprijinul financiar pentru adulții cu dizabilități. Gabriela Firea, anunţ

Primăria Capitalei face un anunţ privind acordarea sprijinului financiar în valoare de 500 de lei lunar pentru adulții cu dizabilități.

Primăria Capitalei continuă acordarea sprijinului financiar în valoare de 500 de lei lunar pentru adulții cu dizabilități. În Capitală, peste 50.000 de adulți cu dizabilități beneficiază lunar de sprijin financiar în valoare de 500 de lei. Sprijinul este acordat începând din anul 2017 și vizează integrarea socială a acestor persoane.

Primarul General, Gabriela Firea: “Banii alocați pensionarilor și persoanelor cu dizabilități nu sunt “pomeni”, așa cum cinic și inuman a afirmat în mod repetat un politician “de tip nou”. Mă voi bate pentru ca cei peste 50.000 de adulți cu dizabilități din Capitală să primească în continuare sprijinul financiar de 500 de lei, de la Primăria Capitalei, prin DGASMB, care se acordă deja de 2 ani, în plus față de alocația de la Guvern.

Și-așa viața acestor oameni este mai grea decat a celor care sunt sănătoși. Avem datoria morală să-i respectăm și să-i susținem!”

 

Plățile din ultima lună pentru aceste stimulente se situează la aproximativ 7 milioane de euro

 

Unul dintre motivele pentru care Primarul General, Gabriela Firea, a inițiat acest tip de sprijin este acela că adulții cu dizabilități au nevoie de protecție socială adecvată, pentru a putea beneficia de o îmbunătățire continuă a calității vieții lor. Implementarea unor astfel de măsuri contribuie la reducerea sărăciei și a izolării sociale pentru aceste categorii de bucureșteni. Detalii privind condițiile de accesare a stimulentului și actele necesare sunt disponibile pe site-ul DGASMB, transmite Primăria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel