Urmărește emisiunea live


Ce se întâmplă cu Hillary Clinton?! Acesta e PLANUL lui Biden

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dacă Joe Biden va fi declarat câștigător și va ajunge la Casa Albă, acesta are un plan cu fost candidată a Partidului Democrat, Hillary Clinton. Iată ce își dorește Biden.

Joe Biden o ia în considerare pe Hillary Clinton pentru un rol în administrația sa. Acesta își dorește ca fostul secretar de stat să ajungă ambasadorul SUA la Organizația Națiunilor Unite. Hillary Clinton, care a pierdut în fața lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din 2016, este „discutată” ca o posibilă variantă pentru acel post.

Joe Biden, candidatul proiectat drept câștigător, a început deja să-și facă planul de lucru împotriva noului coronavirus și, în următoarele luni, va trebui să aleagă membrii cabinetului său. Discuțiile sunt în desfășurare, chiar dacă Donald Trump refuză să accepte rezultatul alegerilor, invocând frauda electorală.

Hillary Clinton, o nouă provocare

În ceea ce privește pe Hillary Clinton, mai multe surse au declarat că această mișcare „va fi o modalitate pentru Biden de a evidenția importanța acestei poziții în administrația sa și că plasarea ei acolo ar ridica prestigiul ONU, într-un moment în care cooperarea globală și rolul SUA pe scena mondială a scăzut”. Acum două zile, Joe Biden l-a ales pe veteranul democrat Ron Klain drept șef de cabinet al Casei Albe, informează Independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel