Ce se întâmplă cu ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Comitetul de organizare a învestirii viitorului preşedinte american Joe Biden a anunţat că posibilitatea publicului de a asista în persoană la ceremonia ce va avea loc la 20 ianuarie va fi 'extrem de limitată', în condiţiile pandemiei, transmite France Presse.

'La 20 ianuarie, preşedintele ales (Joe) Biden şi vicepreşedinta aleasă (Kamala) Harris vor depune jurământul la Capitoliu într-o ceremonie istorică ce va include protocoale de securitate şi sanitare foarte stricte', a informat marţi comitetul pentru învestitura prezidenţială (PIC), într-un comunicat.

'Prezenţa la ceremonie va fi extrem de limitată, iar parada ce va urma va fi reimaginată', a anunţat comitetul, făcând apel la public să evite deplasarea la Washington.

Această ceremonie foarte aşteptată se desfăşoară în mod normal pe treptele Congresului, în faţa peluzelor de la National Mall. La fiecare patru ani, sute de mii de spectatori vin în capitala federală pentru a asista la ceremonia de învestire a preşedintelui, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel