Ce se află pe noptiera lui Elon Musk. Amuleta pe care o ține lângă el - Foto în articol

Ce se află pe noptiera lui Elon Musk. Amuleta pe care o ține lângă el / Foto: Pixabay, de Tumisu
Ce se află pe noptiera lui Elon Musk. Amuleta pe care o ține lângă el / Foto: Pixabay, de Tumisu

Află în articol ce se află pe noptiera lui Elon Musk.

CEO-ul Twitter, Elon Musk, a postat luni o fotografie cu noptieră lui, pe care pot fi văzute câteva decorațiuni ciudate, inclusiv două pistoale, o amuletă budistă și mai multe doze de suc, scrie New York Post.

În fotografia postată de miliardar se află o replică a pistolului lui George Washington, aflată într-o cutie de lemn pe al cărei capac este prezentă imaginea unei picturi semnate Emanuel Leutze cu primul președinte american care traversa râul Delaware. În fața lui este o replică a unui revolver Diamond Back.357 din jocul video "Deus Ex: Human Revolution"

Lângă arme se afla ceea ce părea a fi o amuletă budistă tibetană cunoscută sub numele de Vajra Dorje, folosită pentru meditație. Masa avea și patru cutii deschise de Coca Cola Dietetică fără cofeină și o sticlă de apă.

În dreapta lămpii și în spatele sticlei de apă părea a fi un set mic de trei cărți: Declarația de Independență, Constituția SUA și „Regulile de civilitate și comportament decent în companie și conversație ale lui George Washington”.

"Noptiera mea", a scris Musk în dreptul fotografiei. 

Musk nu a oferit niciun alt context pentru postare. Nu este clar dacă el a făcut fotografia sau dacă masa chiar îi aparține de fapt.

Ce spune Elon Musk despre dreptul de a deține arme

Elon Musk, în vârstă  de 51 de ani are, a avut de-a lungul timpului mai multe tweet-uri provocatoare – un obicei care a atras o atenție sporită de când Musk a achiziționat platforma pentru 44 de miliarde de dolari, în octombrie.

Musk a fost, de asemenea, deschis cu privire la opiniile sale cu privire la deținerea de arme. În luna mai, miliardarul a dezvăluit pentru CNBC că sprijină al doilea amendament, deși ar trebui să fie necesare "verificări stricte a antecedentelor" pentru toate achizițiile.

"Cred cu tărie că dreptul de a purta arme este o garanție importantă împotriva potențialei tiranii a guvernului. Din punct de vedere istoric, menținerea puterii lor asupra oamenilor este motivul pentru care cei de la putere nu au permis deținerea publică a armelor", a declarat Musk pentru presa.

Musk a adăugat că el consideră că vânzarea de arme ar trebui limitată la circumstanțe specifice, cum ar fi cei care trăiesc într-o locație cu risc ridicat, cum ar fi războiul între bande" sau proprietarii de poligon.

Grupul lui Musk vrea să împiedice ”roboții ucigași” să distrugă umanitatea: "Nu avem prea mult timp să acţionăm”

Nu lăsați roboții ucigași să distrugă umanitatea. Acesta este mesajul pe care Future of Life Institute (FLI), un lobby finanțat de Elon Musk, încearcă să-l transmită parlamentarilor europeni. 

Lansat în 2014 de academicianul MIT Max Tegmark și înființat în capitala Belgiei în urmă cu câțiva ani pentru a lucra îndeaproape cu instituțiile, sarcina principală a Future of Life Institute este de a face față ”riscurilor existențiale”, adică evenimentelor capabile să distrugă sau să condamne omenirea, cauzate de noile tehnologii.

Grupul militează pentru crearea unei legi internaționale privind slaughterbots, numite și ”sisteme de arme autonome letale” sau ”roboți ucigași”, arme care folosesc inteligența artificială pentru a identifica, selecta și ucide ținte umane fără intervenția oamenilor. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel