Ce scoate la iveală reconstituirea traseului copilului de patru ani

1237733_426057524166130_821551000_n-1
1237733_426057524166130_821551000_n-1

Ce s-a întâmplat cu Ionuț Anghel, copilul de patru ani ucis de câini, rămâne o enigmă. Odată cu legea votată de 266 de deputați, cazul e închis. Se mai discută doar la CCR. Însă, acesta a fost scopul, uciderea câinilor și atât? Sau scopul a fost să se afle ce s-a întâmplat cu micul Ionuț? Întrebările sunt justificate de îngroparea cazului într-o tăcere absolută. Moartea lui Ionuț este acoperită de moartea câinilor maidanezi. 

Pe lângă semnele de întrebare ridicate până acum, mai este o problemă semnalată fugitiv. În acea zonă, la distanță foarte mică de locul în care a fost mușcat copilul, erau doi pescari, unul dintre ei ar fi fost paznicul care trebuia să păzească societatea pe terenul căreia a fost găsit copilul. El a primit 300 de lei amendă, pentru că nu se afla în post și nu avea atestat.

Întrebare 1: Cum de nu a auzit nimeni țipetele copiilor? Două persoane erau la pescuit. Sunt case lângă terenul viran. Sunt blocuri lângă proprietatea pe care ar fi fost găsit copilul, care au balcoanele spre teren.

În plus, lemnele din partea dreapta locului unde a fost găsit copilul indică prezența unei persoane la o locuință permanentă, este subliniat pe blogul xnici.wordpress.com.

Întrebare 2: Cum se face ca doi bărbați văd doi copii singuri și îi lasă să meargă într-o zonă cunoscută ca fiind frecventată de pedofili, boschetari și drogați?

Întrebare 3. Unde a fost găsit copilul de patru ani? Prima declarație a celor ajunși la fața locului a fost că se presupune că Ionuț s-a înecat. Ei au adăugat că nu știu cum a ajuns un copil de patru ani în acea râpă, fiind greu accesibilă chiar și pentru un adult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel