Ce sancțiune a primit profesoara care a făcut-o „imbecilă“ pe Ligia Deca

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Profesoara care a fost înregistrată de elevi în timp ce o făcea „imbecilă“ pe Ligia Deca a fost sancționată.

onsiliul de Administrație al Colegiului Național Pedagogic “Regele Ferdinand” Sighetu Marmației a hotărât ca profesoara de limba latină care a înjurat-o pe Ligia Deca, ministrul Educației, în fața elevilor, să fie sancționată cu diminuarea cu 15% a salariului, vreme de șase luni, scrie Graiul Maramureșului.

„Ancheta Inspectoratului Școlar Județean Maramureș este gata, dar așteptăm să se finalizeze și cea a Corpului de control al Ministerului Educației, iar rapoartele să fie făcute publice până cel târziu la început de septembrie. Juridic, nu poți pedepsi o persoană de două ori pentru aceeași faptă, deci din punctul meu de vedere lucrurile s-au încheiat aici“, a declarat prof. Mihai Pop, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Anterior, profesoara a fost înregistrată în timp ce o jignea pe Ligia Deca, ministrul Educației. Același limbaj l-ar fi folosit și cu elevii. Părinții au făcut o sesizare la Poliție.

„Este imbecilă, este analfabetă ministra pe care o avem. Avem un ministru al Educației care, în viața ei, nu a predat o oră. Și este ministrul Educației. Mă împușc”, a fost înregistrată spunând profesoara.

Nu ar fi fost prima oară când profesoara a avut un comportament nepotrivit față de elevii săi. Tocmai de aceea, părinții copiilor au făcut mai multe plângeri la Inspectoratul Școlar Județean și la Inspectoratul de Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel