Ce să nu faci la prima întâlnire pentru a avea șansa la a doua

La prima întâlnire, este important să fii politicos, respectuos și să te comporți într-un mod care să creeze o atmosferă plăcută și confortabilă pentru ambele părți.

Sunt câteva sfaturi general valabile pe care experții le transmit:

Nu întârzia: Încearcă să ajungi la întâlnire la timp sau chiar câteva minute mai devreme pentru a-ți arăta respectul față de celălalt și pentru a demonstra că îți pasă de întâlnire.

Nu vorbi doar despre tine: Încearcă să îți îndrepți atenția asupra celuilalt și să îi arăți interes pentru ceea ce are de spus. Ascultă cu atenție și fii deschis la conversație.

Nu fi nepoliticos sau insensibil: Evită subiecte sensibile sau conversații care ar putea să îi facă pe cei din jur să se simtă inconfortabil. Fii conștient de limbajul corpului și de tonul vocii tale pentru a evita să ofensezi sau să îți faci partenerul să se simtă stânjenit.

Nu vorbi negativ despre fostele relații: Este important să păstrezi o atitudine pozitivă și să eviți să vorbești despre relațiile trecute în mod negativ. Concentrează-te mai degrabă pe prezent și pe ceea ce te-ar putea apropia de partenerul tău potențial.

Nu te grăbi să tragi concluzii: Fiecare persoană este unică, iar prima impresie poate fi adesea greșită. Încearcă să fii deschis la cunoașterea celui de lângă tine și să nu tragi concluzii prea repede.

Nu ignora semnalele de confort sau de disconfort: Fii atent la limbajul corpului și la expresiile faciale ale partenerului tău și ajustează-ți comportamentul în funcție de acestea. Dacă observi că partenerul tău se simte inconfortabil sau plictisit, încearcă să schimbi subiectul sau să ajustezi atmosfera întâlnirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel