Ce să faci mereu dimineața dacă vrei să ai succes. Secretul lui Jeff Bezos

Ce să faci mereu dimineața dacă vrei să ai succes / Foto: Pixabay, de Engin Akyurt
Ce să faci mereu dimineața dacă vrei să ai succes / Foto: Pixabay, de Engin Akyurt

Află în articol ce trebuie să faci mereu dimineață dacă vrei să ai succes.

O rutină bună de dimineață îți poate schimba drastic viața. Știm că unii dintre voi nu sunteți oameni matinali în general, dar, din păcate, o mare parte din societate se învârte în jurul acestor obiceiuri, așa că nu va strica să aveți o rutină proprie pentru a vă asigura că sunteți în productiv și eficient. Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când vă formulați rutina de dimineață, astfel încât să puteți deveni o persoană de succes, scrie Daily Star.

Luați deciziile importante seara, nu dimineața


Rutina ta de dimineață ar trebui să înceapă cu o seară înainte. Puteți face acest lucru eliminând fiecare decizie pe care va trebui să o luați dimineața. De la ceea ce vrei să porți mâine la școală/la muncă, până la călcat sau pregătirea tuturor produselor pe care va trebui să le folosești și chiar împachetarea micului dejun.

A avea grijă de astfel de lucruri în prealabil atenuează povara de a face alegeri dimineața la prima oră, liniștindu-ți astfel mintea și prevenind panica și graba. Dacă nu este prea mult, poți chiar să stabilești un program pentru ziua ta, astfel încât să fii cu zece pași înainte chiar de la început.

Învață să te trezești la timp


Dacă nu te trezești la timp dai un ton greșit pentru restul zilei. Deci, oricât de dificil este, încercați să vă treziți la timp în fiecare zi (cu excepția zilelor de boală, desigur).

Începeți ziua cucerind somnul. De asemenea, dacă te antrenezi să te trezești la aceeași oră în fiecare zi, vei putea în cele din urmă să te trezești fără alarmă, deoarece corpul tău va începe să se trezească automat la acea oră exactă. Odată ce vei stăpâni asta te vei alătura unei liste de elită de oameni din care fac parte persoane precum Oprah Winfrey și Jeff Bezos.

Fă-ți patul în fiecare dimineață


Știm că nu este prima dată când auzi asta. Cu toate acestea, să îți faci patul în fiecare dimineață este mult mai important decât pare la prima vedere. Ar trebui să începem întotdeauna ziua cu o notă pozitivă și să ne facem patul în primul rând. Vă oferă un sentiment de realizare pe care îl puteți construi pe parcursul zilei.

De asemenea, acest obicei arată că ești disciplinat și că te poți angaja într-o sarcină. Această sarcină cu efort redus este un stimulent imens pentru moralul tău. Prima sarcină a dimineții îți stabilește adesea starea de spirit pentru restul zilei și dictează modul în care aceasta va decurge.

Hidratează-te


Rehidratarea imediat după trezire poate face minuni pentru tine. Amintește-ți că stai șase până la opt ore fără apă când dormi, așa că mai mult decât orice altceva, vei avea nevoie de cel puțin un pahar sau două de apă după ce te trezești. Îți ridică nivelul de vigilență, ajută la la metabolism, generează mai mult oxigen în sânge, alimentează creierul, întărește sistemul imunitar, te scapă de toxine, iar lista poate continua și mai departe.

Activează-ți mintea și corpul


Un antrenament ușor după trezire este exact ceea de ce ai nevoie. Activează-ți mintea și corpul. Cum? Ei bine, pentru început, începe ziua într-un mod foarte energic, promovând concentrarea și optimismul. Mintea ta se încântă.

De asemenea, pompează sângele, astfel încât este mai probabil să rămâneți activ pe tot parcursul zilei, să fiți eficient la muncă, să mâncați la timp, să mergeți la culcare în timp util și să fiți la curent cu toate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel