Ce s-a întâmplat cu vasluianul acuzat că a UCIS, TRANȘAT și aruncat în WC o rudă

Apar noi detalii din cazul femeii care a fost ucisă, tranșată și aruncată în WC.

Principalul suspect în cazul femeii de 83 de ani al cărei trup a fost găsit tranșat și aruncat în WC, în comuna vasluiană Berezeni, a fost reținut de polițiști, potrivit stiriest.ro.

Pentru că bărbatul de 61 de ani, nepotul victimei, este cunoscut cu afecțiuni psihice, cel mai probabil va fi internat la Psihiatrie pentru a fi supus unei expertize medicale de specialitate. 

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Cadavrul femeii a fost găsit duminică seară, tranșat, într-un WC. 

Presupusul motiv al crimei 

Presa locală mai scrie că vârstnica își vânduse casa și locuia la rude. Bărbatul de 61 de ani nu suporta ideea, dar nimeni din familie nu-și imagina că, deși cunoscut cu probleme psihice, ar fi capabil de așa ceva. 

„Stătea la o sora de-a ei, a stat și la mine, după ce și-a vandut casa. Umbla de colo-colo. Acum stătea la cumnatul meu, aici. Cumnatul meu e cumnat cu cel care a făcut fapta asta. Ne-a anunțat și pe noi cineva și am venit repede. Am intrat în casa la el cu soțul... El a zis că e în WC. S-a dus, a gasit-o acolo. Vecinii au sunat la politie, între timp.

E ceva ce nu ne putem închipui, nu poți crede asa ceva. Omul ăsta nu e violent, nu făcea rele, muncea cu ziua, își vedea de treaba lui. Numai ei stiu ce a fost aici, că erau singuri în momentele alea. Mama soacră a venit aici după niște haine, s-or fi certat, nu știu”, a povestit sora victimei, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel