Ce s-a întâmplat cu "privighetoarea" din buncăr, fetiţa de 7 ani care a cântat în adăpostul din Kiev

Ea este Amelia, fetiţa care le-a cântat „Let It Go” oamenilor înghesuiţi într-un subsol din Kiev
Ea este Amelia, fetiţa care le-a cântat „Let It Go” oamenilor înghesuiţi într-un subsol din Kiev

O fetiţă de numai 7 ani a topit inimile tuturor după ce a devenit virală pe internet. Amelia a cântat, zilele trecute, “Let It Go” din filmul de desen animat “Frozen” într-un buncăr aglomerat din Kiev. Micuţa are o voce deosebită, care i-a încântat atât pe cei din adăpost cât şi pe cei care au ascultat-o de la distanţă.

Amelia Anisovych a devenit "fetiţa cu lipici" care a mai îndulcit, cât de cât, atmosfera de război care s-a propagat în întreaga lume în ultimele două săptămâni. Farmecul şi vocea-i aparte au putut fi admirate în filmuleţul care circulă de câteva zile pe Facebook. Aflată la adăpost de bombele ruşilor, fetiţa şi-a dorit să schimbe puţin atmosfera în buncărul din Kiev în care se afla alături de alte câteva sute de personae şi a început să cânte melodia ei preferată - „Let It Go‟ din filmul „Frozen‟. Videoclipul original de pe Facebook nu mai este public, dar o versiune a clipului a înregistrat peste 15 milioane de vizualizări în doar două zile. 

Dar ce s-a întâmplat, între timp, cu micuţa? În ultimele zile nu s-a mai auzit nimic de ea. Ei bine, răspunsul vine de la Daily Mail care a făcut astăzi un update cu privire la Amelia. După şase zile de stat la adăpost în buncărul din Kiev, cu foarte puţină mâncare şi apă, Amalia a încheiat cele două zile de mers pe jos până la graniţa cu Polonia iar acum locuieşte în siguranţă cu bunica ei. Fetiţa a fost însoţită de fratele ei de 15 ani Misha, în timp ce mama, Lilia, şi tatăl ei, Roman, au rămas în Kiev ca să apare ţara de ruşi. Lilia (39 de ani) a dezvăluit pentru The Sun următoarele: “Am ştiut dintotdeauna că Amelia este foarte talentată, un înger minunat, iar acum întreaga lumea ştie acest lucru. Dar este o adevărată tragedie că ea a devenit cunoscută din cauza a atâta moarte şi distrugere din jurul nostru. M-a întristat enorm să-mi iau «La revedere!» de la copiii mei, dar a fost cel mai bun lucru pentru ei, să mă asigur că sunt în siguranţă”, a declarat mama fetiţei. Momentul artistic a fost pe placul tuturor, chiar şi al interpretei originale a piesei, Idina Menzel. 

Kristen Anderson-Lopez care a scris versurile melodiei împreună cu soțul ei, Robert Lopez , a distribuit videoclipul pe twitter, popularizându-l și mai mult. „Dragă fetiță cu vocea frumoasă”, a scris ea, „eu și soțul meu am scris acest cântec ca parte a unei povești despre vindecarea unei familii în durere. Felul în care îl cânți este ca un truc magic care răspândește lumina în inima ta și vindecă pe toți cei care o aud. Continuați să cântați! Ascultăm!"

Momentul emoţionant poate fi revăzut aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel