PETRO POROȘENKO, ce a primit când fost învestit președinte

PETRO POROȘENKO, miliardarul prooccidental ucrainean, câștigătorul alegerilor prezidențiale anticipate din 25 mai, a avut încă un motiv pentru care ziua în care a fost învestit în calitate de șef al statului să fie una memorabilă. 

"De astăzi suntem cu un ucrainean mai mulți', a anunțat Petro Poroșenko, sâmbătă,  la recepția oferită cu ocazia învestiturii sale ca președinte, scrie Agerpres.

Ulterior, Petro Poroșenko, în vârstă de 48 de ani, a adăugat: "Sunt fericit că (tocmai) astăzi am devenit bunic".

Petro Poroșenko a devenit sâmbătă bunicul unui băiețel, ai cărui părinți sunt fiul cel mare al noului lider de la Kiev, Aleksei Poroșenko și soția sa, Iulia Alihanova.

Noul președinte ales al Ucrainei mai are încă trei copii cu soția sa Marina, cu care este căsătorit de 30 de ani, un al doilea băiat și două fete. 

Sâmbătă, la Kiev, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte ales. La festivitățile prilejuite de acest eveniment au luat parte aproximativ 60 de delegații străine, inclusiv 23 de șefi de stat, de guvern și de parlament, lideri ai unor organizații internaționale, precum și reprezentanți ai corpului diplomatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel