EXCLUSIV  Ce s-a întâmplat cu imigranții care au terorizat oamenii de pe ruta Timișoara - Baia Mare

imigranți
imigranți

Presa locală a relatat despre un incident șocant de pe ruta Timișoara - Baia Mare. 

”Trei libieni au fost urcaţi în tren de către Poliţia de Frontieră, trimişi către un centru de azil din Maramureş şi lăsaţi în grija controlorilor şi a şefului de tren, doar că, la un moment dat, migranţii au început să fure diverse obiecte de la călători”, a scris presa locală.

Imigranții au încercat să fure fără jenă, în văzul tuturor, de prin bagajele călătorilor, au furat portofelul unei călătoare, și au cotrobăit chiar și în geanta nașului, în timp ce îl imobilizaseră, care încerca fără succes, să se înțeleagă cu ei.

Agent principal de poliţie Gabor Paula Maria a confirmat în exclusivitate pentru DC News incidentul din tren, dar a spus că imigranții aveau permis de ședere, așadar nu au fost păziți de nimeni pentru că nu aveau niciun motiv.

”Șeful de tren a sunat aseară, în jurul orei 20.00, să spună că pe acel tren sunt trei persoane recalcitrante. Respectivii au fost identificați de politiștii de ordine publică din Carei. Au fost dați jos din tren. S-au aplicat sancțiuni contravenționale. Nicio persoană din tren nu a dorit să depună plângere împotriva lor. Au fost sanctionați doar pentru tulburarea liniștii și ordinii publice conform legii 61”, a spus Agent principal de poliţie Gabor Paula Maria.

Au drept de ședere pe teritoriul nostru. Au viză de ședere și viză de lucru. Acum se află într-un centru de refugiați din Maramureș”, ne-a mai spus purtătorul de cuvânt IPJ Satu Mare.

”Având permis de ședere, nu au nevoie de paznic sau gardian lângă ei. Nu au fost în grija conductorilor. Au dreptul să se deplaseze pe teritoriul țării noastre”, a zis Agent principal de poliţie Gabor Paula Maria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel