Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Guvernului

Bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Guvernului a ieşit, vineri noaptea, de la audierile care au avut loc la Secţia 1 Poliţie.

Potrivit unor surse din Poliţie, el urmează să fie citat săptămâna viitoare pentru alte declaraţii, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

'Având în vedere împrejurările producerii evenimentului şi în urma audierii acestuia, au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere, cercetări coordonate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1', a informat, vineri după-amiază, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, într-un comunicat remis AGERPRES.

Vineri, în jurul orei 11,30, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu un eveniment rutier, în care un conducător auto ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe spaţiul verde, lovind un copac şi un arbust. Conducătorul auto posedă permis de conducere şi nu a fost rănit în eveniment. La scurt timp au intervenit reprezentanţi ai jandarmeriei aflaţi la faţa locului şi un echipaj de poliţie, bărbatul fiind condus pentru verificări la Secţia 1 Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel