Avionul dispărut "zbura atât de jos încât puteam să văd uşile"

Poliția din Maldive analizează declarațiile unor locuitori, apărute pe site-ul de știri local, Haveeru. Ei au spus că au văzut un avion care zbura la o altitudine joasă chiar în ziua dispariției avionului Malaysia Airlines cu 239 de persoane la bord. 

"Poliţia analizează informaţiile din presă care arată că un avion care zbura la altitudine joasă a fost văzut deasupra Kuda Huvadhoo", scrie într-un comunicat postat marți seară. 

Martorii oculari, citaţi de site-ul de știri, susțin că au văzut un avion cu benzi roşii îndreptându-se către punctul sudic al arhipelagului.

"Nu am văzut niciodată un avion zburând la o altitudine aşa de joasă deasupra insulei noastre. Am văzut hidravioane, dar acesta nu era aşa ceva. Puteam chiar să văd clar uşile", a declarat una dintre persoanele citate.

Jurnalistul site-ului a declarat că a strâns mai multe declaraţii similare.

"Aceste persoane au auzit mai întâi un zgomot puternic făcut de un avion care zbura neobişnuit de jos şi au ieşit să îl vadă", a declarat jurnalistului prin telefon pentru AFP, din capitala Maldive, Male, scrie Mediafax

25 de țări sunt mobilizate în căutările avionului pe o suprafața ce cuprinde nu mai puțin de 11 țări. Însă, Insulele Maldive sunt situate departe de zonele de căutare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel