Ce riscă trei adolescenți care au scuipat butoanele unui lift din Singapore pe fondul alertei coronavirusului

lift
lift

Poliția din Singapore anchetează trei adolescenți care ar fi scuipat butoanele de comandă dintr-un lift din stația LRT Rumbia, potrivit cotidianului The Strait Times.

Incidentul, care a apărut joi (20 februarie) după ce SBS Transit a postat pe Facebook o fotografie cu butoanele acoperite cu salivă, a stârnit revoltă în rândul opiniei publice pe fondul focarului de coronavirus. SBS Transit, operatorul liniei Sengkang LRT, a declarat că a depus un memoriu la poliție cu privire la „actul scârbos” săvârșit de adolescenți.

Sâmbătă, poliția a declarat că investighează trei tineri de 15 ani cu privire la acest incident. Adolescenții au fost prinși în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, iar identitățile lor au fost stabilite vineri, prin anchete la sol. Cercetările preliminare au constatat că aceștia au scuipat pe butoanele liftului, miercuri, în jurul orei 18.10.

Dacă vor fi găsiți vinovați cei trei adolescenți vor fi condamnați pentru o infracțiune în temeiul Art. 426 din Codul Penal. Prin urmare, pot fi închiși până la doi ani sau amendați sau ambele cazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel