Ce răspuns a primit Lazăr de la Parchet la suspiciunile că ar fi filat

foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay

Relatam, recent, că Gigel Lazăr, preşedintele FNA, suspectează faptul că ar fi filat. Între timp, acesta a primit şi răspuns la sesizarea pe care a făcut-o.

 

Preşedintele FNA a povestit, pentru cititorii DC News, care sunt motivele pentru care suspectează că este filat. Iată ce a relatat Gigel Lazăr: 

"De dimineaţă, mi-a spus doamna care face curăţenie în clădirea unde am biroul: 'vedeţi că e o maşină şi mi se pare ciudat că tot se uită cei din ea spre apartamentul pe care îl aveţi la CIADO'. Eu am luat-o ca idee dar partea ciudată abia acum vine: lumina de la camera web a laptopului meu era aprinsă în acel moment, asta cu toate că eu nu am folosit şi nu folosesc aplicaţii gen Skype, etc... În materie de laptop folosesc doar mailul, Facebook şi cam atât. Dacă mă bagi în zona de imagini, etc... mă pierzi. Moment în care zic: 'dă-o încolo, nici măcar la mine în casă, în biroul meu nu mai am intimitate'. În secunda doi s-a stins lumina de la camera web. Cobor ca să văd cine sunt cele două persoane din faţă. Nu mai erau", a povestit Gigel Lazăr.

'După asta m-a sfătuit cineva să-i fac o adresă doamnei Scutea, procurorul general, să întreb dacă sunt într-o cercetare penală. Nu am o problemă să mă monitorizeze, nu am nimic de ascuns, dar nu pe camera web. Aici m-a deranjat cel mai mult", a punctat Lazăr.

Întrebat dacă are cunoştinţă că ar fi parte în vreo cercetare penală, preşedintele FNA a spus că nu are cunoştinţă de aşa ceva. Gigel Lazăr nu exclude nici varianta ca personale din zona criminalităţii, a traficanţilor şi dealerilor de droguri să încerce prin astfel de metode să adune informaţii despre el. 

Răspunsul primit de la Parchet

Gigel Lazăr a primit, între timp, şi un răspuns din partea Parchetului. Iată mesajul pe care l-a primit preşedintele FNA: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel