Ce produse noi găsești acum la McDonald’s. Vezi rețeta

Pentru al treilea an consecutiv, McDonalds România continuă inițiativa Săptămâni Americane și își așteaptă consumatorii pentru a experimenta, până pe 31 ianuarie 2014, trei noi produse gustoase, pregătite și inspirate din rețetele unice americane, incluse în campania American Legends.

Nevada Chicken, Arizona Beef și Glory Pie, lansate în premieră de McDonald’s România, prin campania American Legends, sunt disponibile în toate restaurantele companiei din țară, în perioada 29 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 în toate restaurantele companiei din țară.

În timp ce cu Nevada Chicken savurezi un sandviș gustos cu carne de pui, sos de muștar cu miere, felii de brânză Monterey Jack, salată și roșii proaspete, cu  Arizona Beef afli gustul unic și original al unui sandviș cu două felii de carne de vită pregătite pe Grill uscat, sos Grill și sos McChicken, două felii de brânză Cheddar, castraveți murați, felii de ceapă proaspătă și salată, ambele sandvișuri fiind disponibile atât în varianta à la carte, cât și meniu.

Dacă vei opta pentru un desert fin, cu cremă de vanilie și mix de fructe, poți alege Glory Pie.

Calitatea la McDonald’s

Toate ingredientele McDonald’s - carnea de vită, de pui şi de porc, peştele, legumele, salatele, chifele și laptele - sunt furnizate de un grup de parteneri care îndeplinesc standarde de înaltă calitate şi siguranţă alimentară, de responsabilitate socială, precum şi standarde de protecţie a mediului şi a animalelor.

Despre McDonald’s România

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 4.000 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel