Ce PRIMĂ primesc JUCĂTORII NAȚIONALEI dacă înving Ungaria și Finlanda

Fotbaliştii vor încasa din partea Federaţiei o sumă importantă dacă vor reuşi să învingă Ungaria şi Finlanda.

Jucătorii "naţionalei" au fost anunţaţi de către oficialii FRF că primele pentru fiecare victorie la meciurile din prelimilariile Campionatului European din 2016 de până acum vor fi oferite imediat după meciul cu Finlanda. Anunţul a fost făcut la unul dintre antrenamentele "tricolorilor", chiar sub privirile selecţionerului Victor Piţurcă.

"Chiricheş şi compania au promişi câte 3.000 de euro pentru fiecare victorie. Acestă sumă de bani a fost stabilită înaintea meciului cu Grecia. Dacă vor câştiga cu Ungaria şi Finlanda, aceştia vor primi, pe lângă cei 9.000 de euro aferenţi, şi o primă suplimentară de 1.000 de euro! Toţi banii vor ajunge în conturile jucătorilor după partida cu Finlanda", a dezvăluit un apropiat al primei reprezentative.

Prime şi pentru staff

Marţi seară, o parte din membrii staffului tehnic al primei reprezentative, dar şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, au discutat în secret la un restaurant din Bucureşti şi despre primele pe meciuri ale celor din staff.

"Până acum nu s-a ajuns la niciun acord. Cu siguranţă şi cei din staff-ul antrenorului o să primească prime pentru victorie, e normal asta. Şi în mandatul lui Mircea Sandu cei din staff au primit prime pentru îndeplinirea obiectivelor", a adăugat aceeaşi sursă.

Citește și: LIGA 1 la TVR. LOOK TV negociază cu TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ. Toți românii ar putea avea acces la meciurile din LIGA 1 

Banii mereu motiv de scandal!

În urmă cu patru luni în direct la DolceSport, Mirel Rădoi, a avut un atac dur împotriva oficalilor FRF, acesta referindu-se la modul în care au împărţit primele pentru calificarea la Euro 2008.

"Nu poţi să-i dai doar 15.000 de euro lui Neşu, care a pus suflet în meciurile în care a jucat, multe sau puţine, nu contează, iar unii din Federaţie, pe care nici nu îi vedeam în deplasări, şi-au tras prima întreagă de 120.000 de euro! În plus, aveau 500 de euro diurnă pe zi. De ce?! Ca să joace table toată ziua?! Vedeam unii colegi cărora chiar le păsa cât era diurna. Eu, Chivu, Contra, Raţ, Marica sau Lobonţ, care câștigam bani mulţi, nu ne uitam la banii ăia. Dar erau coechipieri care evoluau în România şi pentru care 1.000 de euro chiar contau!".

4 milioane de euro este fondul de prime pentru jucătorii echipei naţionale, dacă aceştia vor reuşi calificarea la Campionatul European din 2016 care se va desfăşura la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel