LIGA 1 la TVR. LOOK TV negociază cu TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ. Toți românii ar putea avea acces la meciurile din LIGA 1

În acest moment, milioane de români nu au acces la meciurile din Liga 1, dar situația s-ar putea schimba radical pe viitor. Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, a anunțat, marți, în ședința CNA, că Televiziunea Română poartă discuţii cu reprezentanţii Look TV, care difuzează Liga I, pentru a transmite, din retur, măcar un meci din campionatul naţional de fotbal.

Răspunzând unei întrebări adresate de membrii CNA, Cristian Zgabercea a afirmat că "sunt nişte discuţii" în privinţa Campionatului Naţional de Fotbal.

Citește și: Soluția LPF pentru românii care nu pot urmări Liga 1

"Pentru Campionatul Naţional de Fotbal suntem în discuţii cu cei de la Look TV. Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii (de difuzare, n.r.), pentru că ei au nevoie de servicii, şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate, operatorul pay TV (UPC, n.r.) cu care lucrează a refuzat (...). Cei de la Look TV sunt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur (din primăvară, n.r.) să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele", a declarat Cristian Zgabercea, potrivit Mediafax.

El a adăugat că, în prezent, TVR "a reuşit să ia tot ce înseamnă meciuri de calificare ale echipei României" şi încercă să ia şi drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de Rugby şi alte competiţii la care "este drapelul României prezent pe unul dintre catarge".

Vezi și: Look Tv continuă războiul cu RCS-RDS: Nu mai există monopol pe Liga 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel