Ce politician i-a scris Simonei Gherghe. Surpriză pentru realizatoarea tv

Simona Gherghe a primit o scrisoare de la cine nici nu se aștepta.

Sorin Oprescu i-a scris realizatoarei TV după ce ea a semnalat o eroare majoră pe placuța de la intrarea în București. Primele două litere lipseau, iar rezultatul era rușinos.

(w670)

"Acum patru zile, vă arătam o imagine de la intrarea în Capitală, dinspre Otopeni. De pe panoul de semnalizare, lipseau două litere. "Graţie" acestei nefericite întâmplări, dragul nostru oraş se numea... Cureşti. Speram, atunci, că imaginea să ajungă cumva la Sorin Oprescu. Ei bine, minunea s-a produs! Mai mult, se întâmplă şi lucruri. Deja toate literele au fost date jos, iar capitala îşi va recăpăta, conform primarului, numele de botez. Promit, la rândul meu, să revin cu o fotografie, în momentul în care greşeala va fi remediată complet.

Nu am salvat lumea, dar micile schimbări fac marile transformări. Şi este prima victorie a blogului. Nu vă ascund că sunt încântată. Îi mulţumesc domnului primar Oprescu pentru că este atent la ce scriem în online. În ceea ce mă priveşte, îl asigur că voi ramane la fel de vigilentă", a scris Simona Gherghe pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel