Soția arbitrului de la Real-Juventus, amenințată cu moartea

Decizia arbitrului englez Michael Olivier de a acorda penalty pentru gazde în prelungirile meciului respectiv îi aduce numai probleme. Și soția acestuia a fost amenințată.

Michael Oliver a aju nsprincipal într-un mod pe care, în mod clar, nu l-a dorit. Arbitrul englez care a dictat penalty pentru gazde în prelungirile meciului Real Madrid - Juventus Torino, la scorul 0-3, are mari probleme. Nu doar prin prisma criticilor aduse de cunoscutul internțional italian Gainluigi Buffon ori de presa din ”Cizmă”. Reamimtim că, urmare a loviturii de pedeapsă transformată în gol de  portughezul Cristiano Ronaldo, Real s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

[citeste si]

Poliția anchetează

Nu doar Michael Oliver are de tras după faza respectivă. Soția sa, Lucy Oliver, cre este, la rândul ei, arbitru, a primit amenințări repetate. Este și motivul pentru care poliția britanică a decis să înceapă o anchetă. Numărul de telefon al domamnei Oliver  fost descoperit de suporteri pe un site de socializare și aceștia s-au răzbunat cum au putut. Lucy Oliver  postat poze cu diverse stadioane. În dreptul arenei Santiago Bernabeu, unde joacă Rel Madrid, a scris ”Nu e rău”. Fanii italieni au creat de aici o adevărată teorie a conspirației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel