EXCLUSIV  Ce NU se spune la TV despre interzicerea pelerinajului la Iași: "Asta se întâmplă! Știu că lumea va râde de mine"

AGERPRES
AGERPRES

Pelerinajul de la Cuvioasa Parascheva, Iași, va fi unul atipic, în acest an. 

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a decis ca, până pe 15 octombrie, să nu fie permis accesul în Catedrală pentru credincioșii care nu au în buletin domiciliul în municipiul Iași. Asta înseamnă că nu vor mai fi acele cozi interminabile cu credincioși așteptând să se închine Cuvioasei.

Despre aceste măsuri fără precedent am stat de vorbă cu o credincioasă, care a povestit, în exclusivitate pentru DC NEWS, că trăiește un calvar!

"Cu ochii în lacrimi, vă povestesc aceste lucruri. Mi se pare că trăim vremurile lui Antihrist. Știu că lumea va râde de mine, însă durerea din suflet asta îmi spune. Nu se poate ca autoritățile să interzică pur și simplu un pelerinaj care nu face nimic rău. Din contră, credincioșii merg să se roage pentru sănătatea lor, pentru izbăvirea de coronavirus.

Îmi vine să sfâșii cu dinții carnea de pe mine de ciudă pe acești dictatori lipsiți de Dumnezeu.

Să-mi spună mie unul dintre ei care este diferența între cozile de la votare și cozile de la Sfânta Parascheva?! Pe 27 septembrie nu a fost risc de infectare, ci doar acum, când venim să ne închinăm unei sfinte? În ce lume trăim? Nu am crezut vreodată că noi (nr. - generația prezentă) vom fi cei care ducem acest chin.

Vor să ne omoare credința, asta se întâmplă în România, la ora actuală! Iar noi nu putem face nimic!

Plâng de când am aflat că nu mai avem voie să mergem la racla sfintei. Mai mult ca sigur, la fel se va proceda și la București, de Sfântul Dumitru (26 octombrie)", a declarat femeia pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel