EXCLUSIV  Ce nu s-a auzit la TV, în scandalul cu Șoșoacă. De Mezzo, cu microfonul tăiat: Campanie de marketing pentru o carte

Ce nu s-a auzit la TV, în scandalul cu Șoșoacă, când s-au tăiat microfoanele. Mario De Mezzo acuză o campanie de marketing
Ce nu s-a auzit la TV, în scandalul cu Șoșoacă, când s-au tăiat microfoanele. Mario De Mezzo acuză o campanie de marketing

Vezi în articol ce nu s-a auzit în emisiunea "Controversat" de la Realitatea Plus în care Diana Șoșoacă a făcut scandal "fluturând" o carte în mână.

Pentru a opri conflictul din platoul Realitatea TV, de vineri seară, generat de părerile divergente cu senatoarea Diana Șoșoacă, realizatoarea TV a cerut tăierea microfoanelor. Iată însă ce nu s-a auzit la TV, fiind unul dintre elementele care pare că a enervat-o la culme pe Diana Șoșoacă, senatoarea ce susținea că toate dovezile care vin în susținerea sa se află într-o carte:

"Doamna Șoșoacă a venit hotărâtă să promoveze niște lucruri pe care eu nu le cred. Scopul ei alături de domnul ăsta, care este un conspiraționist foarte cunoscut în Italia, înțeleg, și care a scris o carte precum că COVID-ul este o conspirație mondială, scopul dumneaei a fost să promoveze aceste lucruri către toți oamenii. Acesta este motivul pentru care eu nu am putut să tac și să ascult toate aceste lucruri, din punctul meu de vedere, neadevărate. Au murit oameni în spitale, oamenii și-au pierdut părinți, și-au pierdut copiii, frații și să stăm să spunem că este doar o conspirație mondială cu Bill Gates, că doamna Șoșoacă asta a spus în emisiune, că Bill Gates finanțează vaccinul și omoară oamenii prin vaccin, că Bill Gates a spus că trebuie să omoare 15-20% dintre populația lumii, ori eu nu pot să las asemenea lucruri spuse.

"O campanie de marketing pentru o carte"

Este doar o conspirație, nu a venit cu nicio dovadă. (...) A fost o discuție în care eu l-am întrebat pe procuror cine îi finanțează organizația. I-am zis că e doar o campanie de marketing. Am zis: ”Am înțeles, e doar o campanie de marketing pentru promovarea unei cărți", pe care ea urmează să o traducă și să o publice în România și nimic mai mult. Cartea e a procurorului Angelo Georgianni, iar ea a zis că urmează să o traducă în română.”, a declarat Mario De Mezzo, contactat ulterior de DC NEWS, despre ce a spus în emisiune, când s-au tăiat microfoanele. 

Reamintim că în emisiunea "Controversat" de la Realitatea Plus, difuzată vineri seara, Diana Șoșoacă a început să fluture o carte atunci când a fost atenționată că nu prezintă dovezi pentru acuzațiile grave legate de pandemie, "Toate dovezile sunt în această carte", a spus Șoșoacă. 

VEZI ȘI: Momentul în care Diana Șoșoacă a răbufnit în direct la TV, "fluturând" o carte: "Toate dovezile!" Val Vâlcu: Minciună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel