Ce nu a spus nimeni despre acest început de an școlar. Marius Nistor: Este pentru PRIMA dată când NU îi vom mai vedea

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Marius Nistor, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, a declarat că plusul acestui început de an școlar atipic în contextul pandemiei de COVID-19 este că "politicienii nu vor mai da năvală" în școli.

"E un început de an școlar atipic ținând cont de această pandemie. E un început de an școlar când pentru prima dată nu vom mai vedea politicieni dând năvală în unitățile de învățământ dorind să se afișeze la festivitățile de deschidere a noului an școlar. Acum ghinionul lor este că nu mai există astfel de festivități.

Este pentru prima dată când școala este doar pentru elevi, profesori și părinți. Cred că politicienii ar trebui să vorbească foarte puțin în această perioadă și ar trebui să facă mai mult. Să aibă mesaje cât mai coerente și cât mai transparente astfel încât sentimentul de nesiguranță care a apărut în rândul cadrelor didactice, ale părinților și ale elevilor să fie cât mai mult diminuate. Din păcate nu au reușit să facă acest lucru în ultima perioadă.", a declarat Marius Nistor în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel