"Ce naiba s-a întâmplat cu vechiul Harry?" Biograful regal Angela Levin se teme că Meghan l-a transformat într-un om fără inimă

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, nu vor mai folosi denumirea de "Sussex Royal" din primăvara lui 2020. Această veste a șocat-o pe Angela Levin, biograf regal, care aruncă vina pe Meghan. 

"Este o expresie care insultă persoana cea mai admirată din viața publică britanică. Ducele și ducesa de Sussex încearcă într-adevăr să o îndepărteze pe regină, a cărei viață este admirată în întreaga lume? Este de fapt ceea ce intenționau? Sau este o replică a doi tineri impulsivi, care s-au obișnuit prea mult să aibă propriul drum?", se întreabă Angela Levin.

Decizia ducilor de Sussex este cu atât mai șocantă, cu cât biograful regal declară că prințul Harry nu era așa și că schimbarea la 180 de grade s-a făcut odată cu apariția lui Meghan în viața lui.

"Experiența mea cu prințul Harry mi-a demonstrat că el este carismatic și intuitiv, un om cu maniere impecabile, care este plin de atenție față de ceilalți și sare în ajutorul celor din jur. Ce s-a întâmplat cu acel Harry? De ce se află în poziția ciudată și invidioasă de a părea că se alătură soției sale împotriva unei familii iubitoare, care include bunica de 93 de ani pe care o iubește cu drag?", a mărturist biograful regal. 

„Prietenii” lui Meghan ne spun de mai multe ori pe săptămână că ea și Harry sunt mai mulțumiți unul cu celălalt decât oricând. Atunci de ce sună atât de amar? Amintiți-vă, Harry și Meghan sunt un cuplu atât de hotărât să fie unul cu celălalt, încât au fost pregătiți să părăsească Familia Regală cu orice preț - într-adevăr într-o asemenea grabă, încât au omis să le spună reginei, prințului Charles sau prințului William de plecarea lor", a declarat Levin.

Meghan este o femeie impulsivă

"Există restricții și responsabilități în viața regală, care pur și simplu nu pot fi date la o parte, iar ducii de Sussex ar fi trebuit să știe asta.

Cu toate acestea, Harry și Meghan au ales să se alăture unei lumi care nu este centrată pe muncă și îndatoriri din centrul vieții regale. 

Este cu atât mai încurcător cu cât Harry mi-a spus că s-a săturat să se simtă prins în această viață falsă și că ar prefera să trăiască în Africa, ajutând la salvarea animalelor pe cale de dispariție. Totuși, astăzi pare că face curte publicității pe care o urăște. În acest proces, își uită privilegiul și preferă să se prezinte ca victimă", este de părere biograful regal, potrivit Daily Mail. 

"Pentru mine, există o singură modalitate de a înțelege situația lui, inclusiv această ultimă izbucnire. Mă tem că Meghan este o femeie impulsivă și, așa cum sugerează comportamentul ei din trecut, obține cu orice preț ceea ce își propune! Ducesa americană pe care am acceptat-o cu toții ca o suflare de aer proaspăt a devenit o furtună pentru Harry", a mai spus Angela Levin. 



 

 
 
 
 
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel