Ce măsuri se IMPUN pe PLAJE. Ai suporta să stai la coadă pentru loc?

Celebrele plaje spaniole vor lua noi măsuri și vor implementa noi sisteme înainte de începerea sezonului estival pentru a limita răspândirea noului coronavirus, după ce guvernul a permis acestor locații să se redeschidă la finalul lunii mai.

Celebrele plaje spaniole vor lua noi măsuri și vor implementa noi sisteme înainte de începerea sezonului estival pentru a limita răspândirea noului coronavirus, după ce guvernul a permis acestor locații să se redeschidă la finalul lunii mai, conform The Sun.

Guvernul Spaniei a indicat inițial că oamenii nu vor putea merge pe plajă decât în ultima fază a măsurilor de restricție, dată ce ar fi adus o redeschidere spre finalul lunii iunie.

Redeschiderea din 25 mai

În prezent, liderii din sănătate au implementat măsura de redeschidere a plajelor în faza a doua, ceea ce înseamnă 25 mai + 1 sau 2 săptămâni pentru zonele cele mai afectate. Conducătorii permit regiunilor cu autonomie crescută să își organizeze de unele singure redeschiderea și ce trebuie să facă pentru a face față influxului mare de oameni.

Singurele reguli generale includ păstrarea distanțelor dintre grupuri (min. 2 – max. 15 persoane) la cel puțin 2 metri distanță sau găsirea unor alte protecții fizice dacă acest lucru nu este posibil. Reglementările de igienă vor trebui implementate și ele, astfel toaletele și dușurile/vestiarele vor fi interzise.

Reguli specifice

Toate obiectele personale (de exemplu prosoapele) vor rămâne într-un spațiu bine definit de 2 metri, evitând astfel contactul cu alte persoane. Măștile vor fi și ele obligatorii dacă există persoane în jur.

Mai multe regiuni și resorturi au făcut deja planurile care vor presupune programarea din timp a venirii pe plajă și folosirea dronelor cu senzori pentru a comunica dacă sunt spații libere rămase pe plajă. Astfel, plajele vor avea cozi ca la supermarket, iar cine dorește să meargă să stea la soare trebuie să verifice aplicația să vadă dacă este aglomerație sau nu.

Foarte puține plaje vor folosi cutii de sticlă sau panouri fiindcă sunt foarte scumpe, fiind posibil să nu fie folosite deloc. Cele mai multe plaje se bazează pe umbrele, urme în nisip și corzi care să delimiteze spațiile disponibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel