Ce mai aruncă românii pe plajele de la Marea Neagră

Ce mai aruncă oamenii pe plajă
Ce mai aruncă oamenii pe plajă

Membrii unei organizații care monitorizează plajele de la Marea Neagră au descoperit pe plajă o butelie folosită. Cei care au făcut descoperirea spun că nu este o premieră. Recent, pe plaja de la Corbu, ei au găsit un frigider.

Membrii ONG Mare Nostrum monitorizează în permanență plajele românești de la Marea Neagră și spun că descoperă numeroase deșeuri pe nisip. Este vorba în special de resturi de plastic sau de hârtie de la ambalaje. Din când în când, pe plajă apar și alte deșeuri de mari dimensiuni.

După un frigider aruncat la Corbu, membrii Mare Nostrum au descoperit și o butelie. Ei au postat imaginea pe Facebook și au atașat un mesaj ironic: Când spui că vrei o țară ca afară, dar tu uiți accidental butelia pe plajă

„Dacă e de râs sau de plâns, nici noi nu mai știm. Credeam că nimic nu poate depăși frigiderul găsit pe plaja de la Corbu. Cu toate astea, uite că am ajuns aici. Vrea cineva o butelie? Pare ușor consumată, nu bate, nu troncăne, doar distruge mediul”, scrie pe pagina de Facebook a organizației Mare Nostrum. De asemenea, anul trecut, membrii asociației au descoperit pe plajă un nou tip de deșeu: masca de protecție. Cele mai multe au fost descoperite la Mamaia Nord și Saturn, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel