Ce legături ar fi între șeful CA al Pandurii Târgu Jiu, Băsescu și Ponta. "Sunt acuzațiile celui mai abject om"

CUPA ROMANIEI - UNIVERSITATEA CRAIOVA - PANDURII TARGU JIU
CUPA ROMANIEI - UNIVERSITATEA CRAIOVA - PANDURII TARGU JIU

Președintele CA al Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost dus, joi, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Instanța a respins propunerea.

În cererea de arestare preventivă, procurorul a invocat posibilitățile pe care Condescu le-ar avea în libertate de a influenţa mersul anchetei. Potrivit referatului procurorului Emil Moţa, Condescu ar avea anumite influențe sau ar încerca să lase impresia că are influențe asupra unor înalți demnitari ai statului, menționând des numele lui Traian Băsescu și al premierului Victor Ponta. 

Mai mult, potrivit referatului procurorului, în ultimele campanii electorale, inclusiv la referendumurile pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, Marin Condescu ar fi un susţinător al acestuia, scrie Mediafax.

Marin Condescu a declarat, joi seară, după ce Tribunalul Gorj a respins propunerea de arestare preventivă a sa, că "s-a făcut dreptate, dar permiteţi-mi să vă spun pe această cale că am asistat astăzi la acuzaţiile celui mai abject om pe care l-am văzut vreodată în viaţa mea. A făcut afirmaţii care nici măcar nu au fost făcute de mine, cum că m-aş fi lăudat cu cunoştinţele mele referitoare la domnul preşedinte Băsescu şi domnul Ponta".

Tribunalul Gorj a respins, joi seară, propunerea procurorilor Parchetului Tribunalului Gorj de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Marin Condescu, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul vicepreşedintelui Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Viorel Temelescu, şi el reţinut în aceeaşi seară cu Condescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel