Ce legătură exista între deținutul ucis la Iași și cazul Mararu

inchisoare
inchisoare

Deținutul ucis, miercuri, la Penitenciarul Iași, pregătea asasinarea unui alt deținut. El ar fi urmat să-l ucidă pe Cristian Chilat, cel care l-a ucis pe Gheorghiță Mararu, în anul 2010. 

Bărbatul, ucis de colegul său de cameră în Penitenciarul Iași, ar fi fost angajat de familia interlopului Gheoghiță Mararu pentru a răzbuna moartea lui. În schimbul uciderii lui Cristian Chilat, cunoscut și ca "Falău", bărbatul urma să primească 100 de euro. Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghită Mararu, a refuzat să comenteze acuzațiile. El a precizat că va da un comunicat în acest sens, scrie ziuanews.

Deținutul a murit, miercuri dimineață, după ce a fost lovit în mod repetat în cap cu scaunul de un coleg de celulă. Bărbatul ,în vârstă de 38 de ani, era închis pentru 20 de ani tot pentru omucidere. Un alt pușcăriaș a fost înjunghiat și este în stare gravă la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orei 6.00, într-o celulă de maximă siguranță. Două grupuri s-au luat la ceartă. În timpul conflictului un deţinut a pus mâna pe un scaun şi a început să-și lovească colegul de celulă în zona capului. Un alt puşcăriaş, care a sărit în ajutorul victimei, a fost tăiat cu un cuțit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel