Ce întrebări s-au dat la concursul de directori în școli

[] []

12 oct 2016 / 21:56
Salveaza PDF Comentarii

Marian Preda, președintele Senatului Universitatii din Bucuresti, a postat pe Facebook întrebările care au fost date la concursurile de directori de școli.

"Am citit testul eliminatoriu pentru concursurile de directori de școli. A fost bine făcut dar este destul de ușor (e oarecum normal fiind prima probă și fiind puțini candidați/loc). 
1. Cine nu il trece nu merită în niciun caz să fie director!
2. Cine a fost înainte director și nu îl trece, este dovada vie a imposturii, a mediocrității numite politic într-o funcție.
Oricum , concursul, ca proces, a fost ok și este o premieră pozitivă; știu că a fost ok de la persoane care au fost observatori la concurs din partea asociațiilor de părinți. 
Aștept cu interes procentul/numărul celor care au picat testul", a notat Preda.
 

VEZI ÎNTREBĂRILE PENTRU CONCURSUL DE DIRECTORI DE ȘCOLI AICI

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitară a avut loc, miercuri, începând cu ora 10.00. Proba a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive şi a competențelor manageriale ale candidaților și constă în rezolvarea, în maximum 120 de minute, a unui test-grilă cu itemi elaborați de Ministerul Educației.
 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23