Ce îl scoate din minți pe Ciutacu la Raed Arafat

Victor Ciutacu a publicat joi seară un text ce îl are ca subiect central pe Raed Arafat. Jurnalistul îl laudă pentru anumite fapte pe fondatorul SMURD, însă, la un moment dat, vorbește în termeni duri despre acesta. Iată textul postat de Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook:

"Cea mai mare vedetă media din România este Arafat. E megastarul în combinezon roșu. Unii îl zeifică, alții îl crucifică. Fanii necondiționați și apărătorii lui politici se uită și se raportează la el ca la un erou. Cei care-i vor capul îl descriu ca pe un tiran rapace, ipocrit și dornic de parvenire politică. Și nu uită s-o bage p-aia cu arabul.

După ce Băsescu s-a ars atacându-l cu mojicie, a devenit aproape sacru. E ca usturoiul în lupta cu vampirii. Laudele-s declamate în gura mare, criticile-s băgate ca șopârle. Dai în Raed, dai în fabrici și uzine.

Eu am obosit de o lume în alb și negru. Și, conștient de potopul de flegme pe care-l voi atrage pe mine, scriu că omul e al naibii de gri. Apreciez dedicarea lui în construcția SMURD și, în oglindă, știu că această creștere fulminantă a nenorocit Ambulanța. Am toată admirația pentru construcția iscusită a imaginii sale, dar mă scot din minți infatuarea lui și atitudinea de singur om din țară care are dreptate. L-am călcat în picioare pe Băsescu atunci când s-a urcat aiurea cu picioarele pe el, nu voi ezita să atentez la poleiala statuii când soclul îi va deveni prea mic și o va lua printre noi ca Moise prin pustiu să ne scoată din bezna neștiinței".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel