Ce i s-a întâmplat lui Mircea Badea: Îi zic ”STAȚI ACOLO!” Am vrut să ies, nu aveam cum

Mircea Badea a povestit, la Antena 3, ce i s-a întâmplat în lift.

„Eu, din nefericire, nu stau numai în casă, mă duc și la serviciu. Cum să nu ne pierdem mințile? Să nu mai fim așa pufoși, văicăroși. Până la urmă, ce trebuie să facem, să stăm pe o canapea. Și asta este de nesuportat?! Încă o dată, bunicii și străbunicii noștri mergeau la război. Pe bune? Adică atât de greu e să stai în casă? E atât de complicat? (...)

Nu mai suport... Ce nu mai suporți? Dar suporți să stai într-un cort? Dar la spital suporți să stai? E mișto? Stai acasă! Când îi aud că se plictisesc, că nu mai suportă. Dar chiar atât de pufoși am devenit?!”, a spus Mircea Badea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea.

„Oricât de precaut ai fi, vine realitatea peste tine și te surprinde. Dacă nu am făcut atac cerebral astăzi, poate fac mâine. Deci singura șansă reală de a te proteja pe bune este să nu ai niciun fel de contact cu exteriorul.

O fază astăzi: mă duc la radio ZU, clădirea e goală acum. Eu, pentru că practic social distancing și îmi place și mult specia din care fac parte, întotdeauna parchez în spatele clădirii. Și acolo e un lift, te duce de la -1 la 2, unde e radio ZU. În parcarea din față, unde era plin, acum erau vreo trei, patru mașini. În spate niciuna, eu eram singurul cu mașina din toată parcarea. Ziceai că a venit apocalipsa.

Intru frumos, mă duc, fac emisiune, ies, mă spăl pe mâini. Perfect. Mă urc în lift, apăs pe –1, se deschid ușile, dau să ies din lift, doar că... se oprise la parter. În ușă, o duduie cu telefonul. Eu zic: stați acolo! Nu a avut nicio treabă. Vorbea pe video call. Intră în lift, peste mine. Am vrut să ies din lift, nu aveam cum. Și zice: ia uite cine e în lift, sunt și eu cu vedetili.

Un etaj a durat cât 30 de ani din viață”, a conchis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel