Ce frumoși sunt copiii care n-au avut niciodată cadouri de Crăciun

Sunt săraci, dar ochii le sclipesc foarte tare, iar zâmbetul lor nu poate fi comparat cu nimic. 

Este vorba despre copiii de pe strada Florilor din satul Hrip – destinația unde Moș Crăciun nu a venit prea des, iar atunci când a trecut pe acolo… nu a lăsat foarte multe cadouri. Și nu pentru că micuții nu ar fi fost cuminți, ci pentru că au avut ghinionul să se nască într-un sat parcă uitat de lume. Nu au avut niciodata creioane colorate sau jucării. Împart toți o minge, dar chiar și așa – frumusețea lor nu poate fi descrisă în cuvinte.

Valeria (43 ani) și Ludovic Pușcaș (48 ani) au nouă copii. Fetele cele mari, Ana Cristina (20 de ani), Ana Maria (17 ani) și Edina (16 ani) s-au căsătorit și s-au mutat de acasă. Alături de soții Pușcaș, între casă de mai puțin de 15 mp din chirpici, locuiesc copiii Bencze (4 ani), Jigmond (6 ani), Alfredo (10 ani), David și Erica (11 ani) și Andrei (17 ani). Alături de ei e și Erica, fetița de trei ani a lui Ana Cristina, care, după ce a mai născut un băiețel, ce are acum șase luni, și-a trimis fetița de trei ani la bunici, scrie VCând vine iarna, nu este prea mare motiv de bucurie! Nici Moș Crăciun, dar nici căldură. Trăiesc cu doar 350 de lei pe lună, alocațiile copiilor, iar când au noroc și sătenii le oferă câte ceva de muncă părinților mai câștigă un ban. Pentru a nu îngheța de frig, copiii merg pe câmp și aduc în brațe câteva vreascuri.

Scrisoarea copiilor sărmani către Moș Crăciun

Și chiar dacă nu au nimic, micuții nu cer prea multe lucruri de la Moș Crăciun. Vor să primească doar câteva dulciuri, alimente și haine groase.

Cei care sunt dornici să-i ajute pe sărmani din satul Hrip, publicăm mai jos adresa la care puteți trimite cadouri: Strada Florilor nr. 223, sat Hrip, comuna Păulești, județul Satu Mare – Familia Pușcaș Valeria și Ludovic. FOTO: Vocea Transilvaniei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel