Ce fotbalişti se luptă pentru titlul de 'Jucătorul secolului'

Messi, Ronaldo și Lewandowski sunt finaliști pentru a obține titlul de „Jucătorul anului”, la a 11-a ediție a Premiilor Globe Soccer. Tot Messi și Ronaldo, alături de Salah și Ronaldinho se luptă pentru titlul de „Jucătorul secolului”.

Messi, Ronaldo și Lewandowski sunt finaliștii titlului de „Jucătorul anului” la a 11-a ediție a Premiilor Globe Soccer. Tot Messi și Ronaldo, alături de Salah și Ronaldinho, se luptă pentru titlul de „Jucătorul secolului”.

Având în vedere impactul global al Covid-19, Dubai Globe Soccer Awards din acest an va fi o ediție specială, care va scoate în evinență talentele de top din 2020. Evenimentul din acest an va onora și jucători, cluburi și alte personalități legendare din ultimii 20 de ani.

Pentru prima dată de la înființare, patru dintre premii vor lua în considerare performanțele nominalizaților dintre 2001 și 2020, desemnând la final pe cei care au performanțe remarcabile în secolul
21.

Ediția specială Dubai Globe Soccer Awards va avea loc într-unul dintre cele mai luxoase locații din Dubai, un hotel din iconicul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume și va fi transmis în direct prin satelit și streaming live în toată lumea, duminică, în data de 27 decembrie 2020.

Nominalizații sunt selectați de un juriu internațional, alcătuit din 23 de antrenori, directori și președinți din fotbal. Printre ei sunt nume legendare ale sportului rege, precum Antonio Conte, Demetrio Alberini, Fabio Capelo, Luis Figo sau Marcello Lippi.

Principalele categorii ce vor fi premiate la Globe Soccer Awards sunt: Jucătorul anului, Clubul anului, Antrenorul anului, Jucătorul secolului (2001-2020), Clubul secolului (2001-2020), Antrenorul secolului (2001-2020), Impresarii secolului (2001-2020) și Premiul pentru întrega carieră de fotbalist, potrivit Mediafax.

Nominalizările pentru Globe Soccer Awards 2020:

Jucătorul anului: Messi, Ronaldo, Lewandowski;
Clubul anului: Liverpool, Real Madrid, Bayern Munchen;
Antrenorul anului: Flick, Klopp, Gasperini;
Jucătorul secolului (2001-2020): Messi, Ronaldo, Salah, Ronaldinho;
Clubul secolului (2001-2020): Al-Ahly, Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen;
Antrenorul secolului (2001-2020): Guardiola, Zidane, Mourinho, Ferguson.
Impresarii secolului (2001-2020): Branchini, Raiola, Mendes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel