Ce făcea Obama în timpul capturării lui Osama bin Laden

obama bin laden dc
obama bin laden dc

Președintele Barack Obama nu a avut nervii îndeajuns de tari pentru a urmări ultima parte a capturării teroristului Osama bin Laden. Unul dintre asistenții săi, un ”body man” (cum e numit în jargonul politicii americane), Reggie Love, dezvăluie că liderul SUA a ales să joace câteva jocuri de cărți cu apropiații săi, până la terminarea operațiunii.

E binecunoscută imaginea cu Obama, secretarul de stat Hillary Clinton și vicepreședintele Joe Biden, asistând în Camera de Control la operațiunea desfășurată de forțele speciale în Abbottabad.

Reggie Love descrie însă alt tablou. ”Cei mai mulți erau în Camera de Control dar el (Obama - n.r) era ceva de genul ”n-am de gând să stau acolo, nu pot privi asta”, își amintește Love, potrivit Red Alert Politics.

Așa că președintele, împreună cu Love, fotograful Casei Albe, Pete Souza și unul dintre membri staffului, Marvin Nicholson, au jucat aproximativ 15 partide de cărți, mărturisește fostul asistent al lui Barack Obama.

Love, care a părăsit Casa Albă în 2011, a povestit întâmplări din perioada în care era în slujba lui Obama la un eveniment desfășurat, luna trecută, în Los Angeles, organizat de Alianța Atleților & Artiștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel